Meld deg på Ocean24 nyhetsbrev

sign up

  • Nyhetsbrev
  • Annonsere
  • Nyhetsbrev
  • Annonsere

Vil du være med å utvikle Rig Inspection Teamet (RIS) i Bergen?

12 september
Stillingstittel
Service Tekniker – RIS
Arbeidsgiver
Odfjell Technology
Type
Fast
Lokasjon
Bergen
Bransje
Energi
Stillingsfunksjon
Tjenester tilknyttet olje- og gassutvinning
Søknadsfrist
17.09.2023

I Odfjell Technology er vår visjon å bruke vår arv og kompetanse til å støtte det grønne skiftet, parallelt med å levere produkter av høy kvalitet innen dagens olje- og gassindustri. Vi leverer tjenester og teknologi som reduserer tid, kostnader og karbonutslipp for våre kunder.

Odfjell Rig Inspection Services er en del av Odfjell Technology som er et børsnotert selskap som tilbyr inspeksjon, installasjon og vedlikeholdstjenester til rigg og faste installasjoner. Selskapet har over 2000 ansatte og er til stede i mer enn 20 land over hele verden. Ved å kombinere 50 års bransjeerfaring med morgendagens teknologi, utvikler våre medarbeidere løsninger for energimarkedet i endring.

Besøk www.odfjelltechnology.com for mer informasjon om hvordan Odfjell Technology investerer i grønn teknologi og de spennende prosjektene som gjennomføres innen vind, hydrogen, geotermisk boring og energioptimalisering.

Odfjell Rig Inspection Services opplever en økning i aktiviteten innenfor hele vår portefølje, og vi ser derfor etter motiverte og ambisiøse personer med solid erfaring innen kran og løft. 

Hvem er du:

 
Vi ser etter en person som har stort engasjement for yrket sitt og ønsker å gjøre en forskjell. Hvis du er lærevillig og samtidig villig til å bruke din erfaring og utdanning i Odfjell RIS sin interesse, kan du være den vi leter etter.
Som et nytt medlem av Odfjell-familien vil du bli oppfordret til å bruke initiativ, erfaring og ekspertise for å bidra til å levere selskapets visjon. Uansett lokasjon, forventer vi at våre ansatte representerer våre kjerneverdier ved å være kreative, kompetente, resultatorienterte og engasjerte, samtidig som de alltid er sikkerhetsbevisste. Krav til gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, med norsk og engelsk som et minimum. Man må også beherske høyt tempo, være utadvendt og serviceinnstilt.

 Oppgaver:

 
•Generelt servicearbeid på kraner, maskiner og utstyr
•Utføre installasjon, reparasjon, ombygging og modernisering på maskiner og utstyr
•Årskontroll på små og store løfteinnretninger og løfteredskap
•Feilsøking på hydrauliske, mekaniske og elektrotekniske maskiner og utstyr
•Utføre konsulenttjenester mot Odfjell Drilling og aktuelt eksternt marked
•Utarbeidelse av tilbud og oppfølging av prosjekter
•Reisevirksomhet Offshore følger stillingen

Kvalifikasjoner:

 
•Fagbrev og/eller teknisk fagskole innen Elektro, Mekanisk eller Hydraulikk
•5-10 års erfaring innen service og sakkyndige tjenester for kran og løft  
•Erfaring med forskrifter og standarder innen kran og løft (NORSOK R-002 & R-003 og tilsvarende) 
•Operasjonell erfaring med inspeksjon av kran og løft (kontrollør G4, G5, G8, G20, G11, D7)
•Evne til å jobbe systematisk og selvstendig
•Du må trives med varierende arbeidsoppgaver, være fleksibel og trives i et dynamisk arbeidsmiljø
•Ønskelig med godkjenning fra Sjøfartsdirektoratet B/B-1

Vi kan tilby:

 
Odfjell gruppen er grunnlagt på en kultur av respekt, selvstendighet og åpen dialog, og er kjent innen energisektoren for å rekruttere folk av høyeste standard og investere i deres kontinuerlige utvikling. Vi tilbyr muligheten til å få verdifull erfaring, sammen med konkurransedyktige betingelser, fordeler og en tilfredsstillende og motiverende arbeidsplass med fokus på kontinuerlig læring og utvikling. Våre ansatte er stolte av å jobbe i Odfjell gruppen.
Besøk karrieresidene våre på www.odfjelltechnoloy.com for å bli kjent med flere av menneskene som arbeider i Odfjell Technology og deres arbeidshverdag.

Interessert? Ta kontakt for mer informasjon om stillingen og hvilke muligheter vi kan tilby riktige kandidater.

We live our core values – creative, competent, result oriented, committed – while always being safety conscious

Contact person: Petter Pedersen

Contact number: 93213166

Odfjell Technology has five decades of experience operating worldwide, serving both offshore and onshore markets. Our integrated business model enables us to provide a comprehensive portfolio of products and services designed to create value for our clients. Our highly competent, dedicated and experienced workforce are well equipped to find solutions to the challenges of today and tomorrow. The energy transition is one of today’s greatest challenges and our vision is to use our heritage and expertise to support the industry as it transitions to new energy solutions. Our people are the pillar of our success, and we are always in the search of talent who will help us realise the opportunities ahead.