Meld deg på Ocean24 nyhetsbrev

sign up

 • Nyhetsbrev
 • Annonsere
 • Nyhetsbrev
 • Annonsere

TS Group søker prosjektleder / Ingeniør

24 august
Stillingstittel
Operational Manager
Arbeidsgiver
TS Group
Type
Fast
Lokasjon
Porsgrunn
Bransje
Petroleum
Stillingsfunksjon
Ingeniør,Ledelse,Prosjektledelse
Søknadsfrist
18.09.2022

TS Site Service har vært en aktiv del av det industrielle vedlikeholdsmiljøet i Norge siden 1979. Selskapet har etablert solide posisjoner i markedet og vår forretningsmodell har vist seg robust, også i krevende tider.

TS Konsernet har opparbeidet seg et godt fundament med basis i kompetanse og leveransekraft som nå skal videreutvikles for å tilpasses fremtidens industri.

Til å bidra med dette søker vi en Prosjektleder / Ingeniør med spesialkompetanse innen konstruksjon og beregninger. Du vil jobbe i et hyggelig, men til dels hektisk miljø. Stillingen er lokalisert i Porsgrunn, men noe reising må påregnes.

Kandidaten vi søker vil få resultat- og fagansvar for sitt område og personalansvar for tilsluttede teknikere.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Prosjektledelse og oppfølging
 • Planlegging, styring og oppfølging av teknikere og andre ressurser
 • Utarbeidelse av tilbud og tekniske løsninger
 • Konstruksjon av tekniske løsninger (Solid Works / AutoCad)
 • Innkjøp av materiell og tjeneste
 • Daglig kontakt med kunder og leverandører, herunder oppfølging av tilbud og pågående jobber
 • Resultatavstemning på de enkelt leveranser
 • Utvikle teknisk kompetanse og tilse ressursutnyttelse innen eget fagområde
 • Faglig støtte til teknikere på fagområdet
 • Kvalitetssikring, operativ HMS og risikovurdering

Stillingen rapporterer til Champion Maintenance & Modifications.

Kandidaten

Vi ser etter deg som brenner for å finne løsninger, men har evnen til å prioritere sikkerhet i en hektisk hverdag. Du trives med utfordringer og har evne til å arbeide selvstendig og strukturert. Flere av våre kunder har engelsk som arbeidsspråk, kommunikasjon både skriftlig og muntlig blir viktig i jobben. Fortrinnsvis har du erfaring fra liknende oppgaver i industrien, men vi vil også vurdere ferskere kandidater.

Din bakgrunn inneholder:

 • Ingeniørutdannelse innen piping/maskin/konstruksjon
 • Styrkeberegninger og design med bruk av SolidWorks (eventuelt Autocad)

Mulighetene

Den rette kandidaten vil få muligheten til å prege leveransene våre og bidra til å skape merverdier. Du blir del av ett industrikonsern i spennende utvikling og får jobbe med tilpasningen til et marked i endring. I TS Group får du blant annet muligheten til å jobbe mot en voksende grønn industri i Telemark, olje & gass på norsk kontinentalsokkel og internasjonal prosessindustri.

TS Group kan skilte med dyktige og motiverte ansatte, samt et profesjonelt og aktivt styre. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Grenland, tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsbetingelser og personlige utviklingsmuligheter for den rette kandidaten.

TS Group ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i befolkningens samlede kompetanse. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål til stillingen!

Mer informasjon om TS Group finner du på vår hjemmeside og ved å følge oss i sosiale medier.

Stian Lande Iversen
CAO
stian.iversen@tsgroup.com
+4798904409

Svein Cato Rund
EVP PROCESS & INDUSTRY
svein.cato.rund@tsgroup.com
+4793412700

TS Group er et konsern som leverer industrielle tjenester innen bemanning, kurs og opplæring, mekanisk vedlikehold og modifikasjoner. Vi jobber hver dag for å kunne tilby våre medarbeidere de mest attraktive posisjonene innen olje- og gassektoren, fornybar energi, prosess og annen industriell aktivitet. TS Group har herunder i dag ordrereserver som overstiger 1 milliard kroner fordelt på langsiktige og forutsigbare kontrakter rettet mot de viktigste aktørene innen både offshore- og landbasert industri. TS Group er lokalisert i Grenland, Molde, Bergen og Kungshamn, har norsk eierskap og sysselsetter om lag 300 kompetente medarbeidere. I TS Group er vår visjon å sette standarden andre strekker seg etter! Nøkkelen for å lykkes med dette er kompetente og engasjerte medarbeidere. Det oppnås best ved å tilby trygge arbeidsplasser, konkurransedyktige betingelser og spennende arbeidsoppgaver. Vi har derfor fokus på individuell oppfølging og utviklingsmuligheter av alle våre medarbeidere.