Meld deg på Ocean24 nyhetsbrev

sign up

  • Nyhetsbrev
  • Annonsere
  • Nyhetsbrev
  • Annonsere

Project Manager

5 mai
Stillingstittel
Project Manager
Arbeidsgiver
Odfjell Technology
Type
Fast
Lokasjon
Stavanger
Bransje
Energi
Stillingsfunksjon
Tjenester tilknyttet olje- og gassutvinning
Søknadsfrist
31.05.2023

Er du interessert i en sentral rolle i det voksende ingeniørmiljøet i Odfjell Technology? 

I Odfjell Technology er vår visjon å bruke vår arv og kompetanse til å støtte det grønne skiftet, parallelt med å levere produkter av høy kvalitet innen dagens olje- og gassindustri. Vår misjon er å trygt levere tjenester og teknologi som reduserer tid, kostnader og karbonutslipp. 

Odfjell Projects & Engineering er en del av Odfjell Technology som er et børsnotert selskap som tilbyr integrerte offshoreoperasjoner, brønnserviceteknologi og ingeniørløsninger. Selskapet har over 2000 ansatte og er til stede i mer enn 20 land over hele verden. Ved å kombinere 50 års bransjeerfaring med morgendagens teknologi, utvikler våre medarbeidere løsninger for energimarkedet i endring. 

Odfjell Projects & Engineering opplever en økt aktivitet innen vår prosjektportefølje og ser derfor etter engasjerte og proaktive Prosjektledere til vår avdeling i Stavanger. Som Prosjektleder vil du være en pådriver for prosjektgjennomføring fra konseptutvikling til ferdigstillelse.  
Besøk www.odfjelltechnology.com for mer informasjon om hvordan Odfjell Technology investerer i grønn teknologi og de spennende prosjektene som gjennomføres innen vind, hydrogen, geotermisk boring og energioptimalisering. 

Hvem er du: 
Vi ser etter en person som har stort engasjement for yrket sitt og ønsker å gjøre en forskjell. Hvis du er lærevillig og samtidig villig til å bruke din erfaring og utdanning i Odfjell Projects & Engineerings interesse, kan du være den vi leter etter. 

Som et nytt medlem av Odfjell-familien vil du bli oppfordret til å bruke initiativ, erfaring og ekspertise for å bidra til å levere selskapets visjon. Uansett lokasjon, forventer vi at våre ansatte representerer våre kjerneverdier ved å være kreative, kompetente, resultatorienterte og engasjerte, samtidig som de alltid er sikkerhetsbevisste. Krav til gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, med norsk og engelsk som et minimum. 

 Kvalifikasjoner: 
• Teknisk, bachelor- eller mastergrad innen ingeniørfag / Prosjektledelse  
• Erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning 
• Norsk skriftlig og muntlig 
• Ha erfaring med prosjektledelse eller pakkeledelse innen multidisipline prosjekt 

Arbeidsoppgaver: 
• Ansvarlig for prosjektleveransen mot kunde mht HMS, risiko, tid, kostnad og kvalitet 
•  Lede multidisipline prosjekt for kunder, herunder også HVAC  
• Påse at prosjektet utføres iht interne-, kunde- og myndighetskrav 
• Delta i tilbudsarbeid og estimering 
• Tett samarbeid med Odfjell og kundens driftsorganisasjon onshore og offshore 
 
Vi kan tilby: 
Odfjell-familien er grunnlagt på en kultur av respekt, selvstendighet og åpen dialog, og er kjent innen energisektoren for å rekruttere folk av høyeste standard og investere i deres kontinuerlige utvikling. Vi tilbyr muligheten til å få verdifull erfaring, sammen med konkurransedyktige betingelser, fordeler og en tilfredsstillende og motiverende arbeidsplass med fokus på kontinuerlig læring og utvikling. Våre ansatte er stolte av å jobbe for Odfjell-familien. 

Interessert? Ta kontakt for mer informasjon. 

Contact person: Kjartan Håkonsund

Contact number: +47 481 56 224

We live our core values – creative, competent, result oriented, committed – while always being safety conscious. 

Odfjell Technology has five decades of experience operating worldwide, serving both offshore and onshore markets. Our integrated business model enables us to provide a comprehensive portfolio of products and services designed to create value for our clients. Our highly competent, dedicated and experienced workforce are well equipped to find solutions to the challenges of today and tomorrow. The energy transition is one of today’s greatest challenges and our vision is to use our heritage and expertise to support the industry as it transitions to new energy solutions. Our people are the pillar of our success, and we are always in the search of talent who will help us realise the opportunities ahead.