Meld deg på Ocean24 nyhetsbrev

sign up

  • Nyhetsbrev
  • Annonsere
  • Nyhetsbrev
  • Annonsere

Operatør – Offshore

12 oktober
Stillingstittel
Operatør - Offshore
Arbeidsgiver
On & Offshore Services AS
Type
Fast
Lokasjon
Kristiansand
Bransje
Energi, Petroleum
Stillingsfunksjon
industri rørleggere, platearbeidere og sveisere
Søknadsfrist
31.01.2023

On & Offshore Services AS har i dag høy aktivitet og forventer ytterligere økning. Vi trenger derfor mer personell, primært til oppdrag offshore.

Vi søker etter dyktige og allsidige industri rørleggere, platearbeidere og sveisere. Alle søknader blir fortløpende vurdert!

Arbeidsoppgaver

Arbeid innen mekaniske disipliner med fokus på vedlikehold, modifikasjon og installasjon innen offshorerelatert virksomhet. De fleste oppdrag er offshore på norsk sokkel, men også på land og noe i utland.

Kvalifikasjoner

Vi har behov for personell som kan arbeide selvstendig innen følgende fagfelt:

  • Industrirørleggere
  • Platearbeidere
  • Sveisere – ønskelig med sveisesertifikat/erfaring innen 111, 136 og 141

Personell med multidisiplin bakgrunn og erfaring fra offshore vil bli foretrukket. Du må ha, eller være villig til å ta sikkerhetskurs for offshore og offshore helseattest da mesteparten av våre oppdrag er offshore norsk sokkel. 

For mange av våre kunder er det krav om site-test innen fagene platearbeid, industrirørlegging og sveis. Man må påregne å ta dette innen oppstart. Det er en fordel om du også har riggerkurs og kurs innen flensearbeid (NS EN 1591-4).

Personell med bosted i Kristiansandsregionen foretrekkes, men vi er også åpne for søkere med annet bosted som har gode kommunikasjonsmuligheter til Flesland og Sola.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som har høy faglig integritet, yrkesstolthet og gode holdninger. Du må være fleksibel i forhold til rotasjonsordning og arbeidssted. Vi driver i et marked med kunder som ofte har korte leveringsfrister og høye krav.

Vi tilbyr

On & Offshore Services AS tilbyr spennende arbeidsoppgaver, som passer for allsidig personell og som trives med en reisejobb med stort spenn i faglige utfordringer og stor fleksibilitet. Våre ansatte utfører oppdrag på mange ulike rigger, installasjoner og siter både i Norge og utlandet. Ingen arbeider i fast rotasjon. Den enkelte ansatte har likevel stor påvirkning på egen arbeidssituasjon og tilhørende mulighet for tilpasning av friperioder mv.

Konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Kontaktinformasjon
Mikal Morgan 
Leder ressurs 
95819914 
mmo@oos.no

On & Offshore Services AS leverer tjenester innen mekaniske disipliner, inkludert hydraulikk. Vår kjernekompetanse er vedlikehold og modifikasjon av rigger, spesialfartøy og andre offshore installasjoner. Våre tjenester inkluderer bemanningsstøtte knyttet til spesialisert arbeidskraft. Vår styrke er forankret i våre dyktige operatører og ledende personell som har solid industriell erfaring opparbeidet gjennom lang fartstid på norsk sokkel. Alt personell er kvalifisert for offshorearbeid. Vi er spesialister innen prosjektledelse og arbeidsledelse med fokus på tverrfaglig kompetanse, mekanisk arbeid, struktur- og platearbeid, sveising og rørarbeid.