Meld deg på Ocean24 nyhetsbrev

sign up

  • Nyhetsbrev
  • Annonsere
  • Nyhetsbrev
  • Annonsere

Operational Lead HVAC P&E

24 oktober
Stillingstittel
Operational Lead HVAC P&E
Arbeidsgiver
Odfjell Technology
Type
Fast
Lokasjon
Stavanger
Bransje
Energi
Stillingsfunksjon
Søknadsfrist
05.11.2023

Er du interessert i en sentral rolle i det voksende ingeniørmiljøet i Odfjell Technology?

I Odfjell Technology er vår visjon å bruke vår arv og kompetanse til å støtte det grønne skiftet, parallelt med å levere produkter av høy kvalitet innen dagens olje- og gassindustri. Vår misjon er å trygt levere tjenester og teknologi som reduserer tid, kostnader og karbonutslipp.

Odfjell Projects & Engineering er en del av Odfjell Technology som er et børsnotert selskap som tilbyr integrerte offshoreoperasjoner, brønnserviceteknologi og ingeniørløsninger. Selskapet har over 2000 ansatte og er til stede i mer enn 20 land over hele verden. Ved å kombinere 50 års bransjeerfaring med morgendagens teknologi, utvikler våre medarbeidere løsninger for energimarkedet i endring.

HVAC-R avdelingen opplever en økt aktivitet innen vår prosjektportefølje og ser derfor etter engasjerte og proaktive Operational Lead til vår avdeling. Som Operational Lead vil du være et bindeledd mellom engineering og utførelse offshore.
Besøk www.odfjelltechnology.com for mer informasjon om hvordan Odfjell Technology investerer i grønn teknologi og de spennende prosjektene som gjennomføres innen vind, hydrogen, geotermisk boring og energioptimalisering.

Hvem er du: 

Vi ser etter en person som har stort engasjement for yrket sitt og ønsker å gjøre en forskjell. Hvis du er lærevillig og samtidig villig til å bruke din erfaring og utdanning i Odfjell Projects & Engineerings interesse, kan du være den vi leter etter. 

Bli med å gjør en forskjell!
HVAC-R avdelingen i Odfjell Technology ble etablert i 2021.
Oppdragsmengdene har økt så mye for avdelingen, at vi ønsker enda flere kollegaer.
Avdelingen blir drevet overordnet inn i Odfjell Technology sin Project & Engineerings avdeling, med kontor og kolleger i Bergen og Stavanger.
Per dags dato er vi
HVAC ingeniører 13stk: Med høy kompetanse og lang erfaring innen HVAC & kjøling og kompatible til å utføre de fleste oppgaver innen disiplinen.
Utførende 13stk: Innehar mangeårig erfaring innen HVAC, kjøling, rør og elektro.

Som et nytt medlem av Odfjell-familien vil du bli oppfordret til å bruke initiativ, erfaring og ekspertise for å bidra til å levere selskapets visjon. Uansett lokasjon, forventer vi at våre ansatte representerer våre kjerneverdier ved å være kreative, kompetente, resultatorienterte og engasjerte, samtidig som de alltid er sikkerhetsbevisste. Krav til gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, med norsk og engelsk som et minimum. 

Kvalifikasjoner: 

• Minimum 3-årig høyere utdanning / universitetsgrad i relevante fag. Lengre relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning  
• Minimum 3 års relevant erfaring offshore   
• Dedikert til å jobbe med mennesker 
• Norsk skriftlig og muntlig 
• Må kunne arbeide med nøyaktighet og struktur på en systematisk måte 

Arbeidsoppgaver: 

• Ansvarlig for HVAC-offshorepersonellet   
• Oppdatering av alle systemer, og rapporter knyttet til offshore servicepersonell, i nødvendige systemer   
• Planlegge og overvåke daglige aktiviteter knyttet til HVAC offshore personell 
• Personalansvar 
• Kontinuerlig forbedring internt i konsernet  
• Påse at prosjektet utføres iht interne-, kunde- og myndighetskrav 
• Delta i tilbudsarbeid og estimering 
• Tett samarbeid med Odfjell og kundens driftsorganisasjon onshore og offshore

 
Vi kan tilby: 

Odfjell-familien er grunnlagt på en kultur av respekt, selvstendighet og åpen dialog, og er kjent innen energisektoren for å rekruttere folk av høyeste standard og investere i deres kontinuerlige utvikling. Vi tilbyr muligheten til å få verdifull erfaring, sammen med konkurransedyktige betingelser, fordeler og en tilfredsstillende og motiverende arbeidsplass med fokus på kontinuerlig læring og utvikling. Våre ansatte er stolte av å jobbe for Odfjell-familien.

Interessert? Ta kontakt for mer informasjon. 

Contact person: Jarle Kommedal

Contact number: +4793072695

Odfjell Technology has five decades of experience operating worldwide, serving both offshore and onshore markets. Our integrated business model enables us to provide a comprehensive portfolio of products and services designed to create value for our clients. Our highly competent, dedicated and experienced workforce are well equipped to find solutions to the challenges of today and tomorrow. The energy transition is one of today’s greatest challenges and our vision is to use our heritage and expertise to support the industry as it transitions to new energy solutions. Our people are the pillar of our success, and we are always in the search of talent who will help us realise the opportunities ahead.