Meld deg på Ocean24 nyhetsbrev

sign up

 • Nyhetsbrev
 • Annonsere
 • Nyhetsbrev
 • Annonsere

Ingeniør, senior ingeniør og principal ingeniør – Struktur

2 mars
Stillingstittel
Ingeniør, senior ingeniør og principal ingeniør – Struktur
Arbeidsgiver
Odfjell Technology
Type
Fast
Lokasjon
Norge
Bransje
Energi, Petroleum
Stillingsfunksjon
Tjenester tilknyttet olje- og gassutvinning
Søknadsfrist
11.04.2023

Er du interessert i en sentral rolle i det voksende ingeniørmiljøet i Odfjell Technology?

Odfjell Technology er vår visjon å bruke vår arv og kompetanse til å støtte det grønne skiftet, parallelt med å levere produkter av høy kvalitet innen dagens olje- og gassindustri. Vår misjon er å trygt levere tjenester og teknologi som reduserer tid, kostnader og karbonutslipp.

Odfjell Products & Engineering er en del av Odfjell Technology som er et børsnotert selskap som tilbyr integrerte offshoreoperasjoner, brønnserviceteknologi og ingeniørløsninger. Selskapet har over 2000 ansatte og er til stede i mer enn 20 land over hele verden. Ved å kombinere 50 års bransjeerfaring med morgendagens teknologi, utvikler våre medarbeidere løsninger for energimarkedet i endring.

Odfjell Engineering opplever en økning i aktiviteten innenfor hele vår portefølje, og vi ser derfor etter motiverte, proaktive og ambisiøse ingeniørersenior ingeniører og principal ingeniører innen struktur til teamene våre i Bergen og Stavanger.

Besøk www.odfjelltechnology.com for mer informasjon om hvordan Odfjell Technology investerer i grønn teknologi og de spennende prosjektene som gjennomføres innen vind, hydrogen, geotermisk boring og energioptimalisering.

Hvem er du:

Vi ser etter en person som har stort engasjement for yrket sitt og ønsker å gjøre en forskjell. Hvis du er lærevillig og samtidig villig til å bruke din erfaring og utdanning i Odfjell Engineerings interesse, kan du være den vi leter etter.

Som et nytt medlem av Odfjell-familien vil du bli oppfordret til å bruke initiativ, erfaring og ekspertise for å bidra til å levere selskapets visjon. Uansett lokasjon, forventer vi at våre ansatte representerer våre kjerneverdier ved å være kreative, kompetente, resultatorienterte og engasjerte, samtidig som de alltid er sikkerhetsbevisste. Krav til gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, med norsk og engelsk som et minimum.

Kvalifikasjoner

• Teknisk, bachelor- eller mastergrad innen ingeniørfag (eller tilsvarende)

• Erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning

• Ekstra fagbrev er en fordel

Vi kan tilby:

Odfjell-familien er grunnlagt på en kultur av respekt, selvstendighet og åpen dialog, og er kjent innen energisektoren for å rekruttere folk av høyeste standard og investere i deres kontinuerlige utvikling. Vi tilbyr muligheten til å få verdifull erfaring, sammen med konkurransedyktige betingelser, fordeler og en tilfredsstillende og motiverende arbeidsplass med fokus på kontinuerlig læring og utvikling. Våre ansatte er stolte av å jobbe for Odfjell-familien.

Interessert? Ta kontakt for mer informasjon om hver av stillingene og hvilke muligheter vi kan tilby riktige kandidater:

 • Jan Erik Berge | Engineering Manager Bergen
  • +47 45513093
  • jebe@odfjelltechnology.com
 • Kjartan Håkonsund | Engineering Manager Stavanger
  • +47 48156224
  • kjar@odfjelltechnology.com

We live our core values – creative, competent, result oriented, committed – while always being safety conscious. 

Odfjell Technology has five decades of experience operating worldwide, serving both offshore and onshore markets. Our integrated business model enables us to provide a comprehensive portfolio of products and services designed to create value for our clients. Our highly competent, dedicated and experienced workforce are well equipped to find solutions to the challenges of today and tomorrow. The energy transition is one of today’s greatest challenges and our vision is to use our heritage and expertise to support the industry as it transitions to new energy solutions. Our people are the pillar of our success, and we are always in the search of talent who will help us realise the opportunities ahead.