Meld deg på Ocean24 nyhetsbrev

sign up

 • Nyhetsbrev
 • Annonsere
 • Nyhetsbrev
 • Annonsere

G11-inspektør

2 april
Stillingstittel
G11-inspektør
Arbeidsgiver
Odfjell Technology
Type
Fast
Lokasjon
Stavanger
Bransje
Energi, Petroleum
Stillingsfunksjon
Tjenester tilknyttet olje- og gassutvinning
Søknadsfrist
08.04.2024

Vi i Odfjell Technology – Rig Inspection Services søker nå etter en G11-inspektør til vårt helt nye team i Stavanger. Er du klar for noe nytt og har erfaring innen inspeksjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Rig Inspection Services er en del Odfjell Technology og vi opplever nå en økning i aktivitet, samt nye langvarige kontrakter. Vi tilbyr inspeksjon, installasjon og vedlikeholdstjenester til rigg og faste installasjoner, både on- og offshore. Vi skal nå etablere et helt nytt team som har ansvar for inspeksjon av bore- og løfteutstyr til offshore næringen.

Hva kan vi tilby deg?

Som en del av vårt team vil få en unik mulighet til å være med i oppstarten av en nysatsning i Odfjell Technology. Du får muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag og få verdifull erfaring. Vi ser etter deg som kan være å forme og utvikle en helt ny avdeling og bidra til etablering av både rutiner og prosedyrer. Hos oss vil du bli gitt frihet under ansvar og du vil få tillit fra arbeidsgiver. Vi vil bidra til personlig og faglig utvikling for deg gjennom intern/ekstern opplæring og kursing. Satser du på oss – satser vi på deg!

Vi er i startfasen av vår satsning innen inspeksjon, og vi har fremover ambisjoner å være til stede både onshore og offshore, i inn- og utland. Målet er å bygge et dyktig og kompetent team som kan ta oss til nye høyder. Odfjell er kjent for sitt gode arbeidsmiljø og sin unike kultur som du vil bli en del av. Som ansatt får du mulighet til å delta i vår velferdsklubb, bedriftsidrettslag og hyttepool. Vi har gode ordninger i forhold til betingelser, forsikring og pensjon, og er opptatt av at du får en god balanse mellom jobb og fritid.

Hvem er du?

Du er motivert for nye utfordringer og er sulten på læring og utvikling. Du vet at ditt arbeid betyr noe og vil være med på å gjøre en forskjell. Dette vil du få muligheten til hos oss – som vår nye G11-inspektør vil du være en nøkkelperson i vår satsning og virksomhet, og sikre at våre tjenester leverer de høyeste standardene. Vi ser etter deg som har erfaring og/eller relevant utdanning innen inspeksjon.

For å lykkes i stillingen som G11-inspektør er det en fordel at du er strukturert, nøyaktig og metodisk. Du er selvstendig og evner å ta egne beslutninger der det trengs. Stillingen vil innebære kundekontakt, og det er derfor viktig at dette er noe du trives med, i tillegg til å være serviceorientert. Du er opptatt av sikkerhet og etterlever krav i henhold til QHSE.

Genuin interesse for faget ditt er en stor fordel for å lykkes hos oss!

Arbeidsoppgaver:  

 • Inspeksjon og sakkyndig kontroll av løst løfteredskap og boreutstyr
 • Utføre vedlikehold, reparasjon og utskifting av komponenter på utstyr
 • Utarbeide dokumentasjon og tekniske rapporter
 • Opplæring av nye ansatte

Kvalifikasjoner:

 • Godkjent G11 kontrollør
 • Erfaring med sakkyndig kontroll – G11 og D7
 • Relevant fagbrev og/eller teknisk fagskole
 • Fordel med erfaring innen NS-2 inspeksjon, men ikke et krav
 • God kjennskap til bransjens regelverk, forskrifter og standarder
 • Norsk og engelsk språk, muntlig og skriftlig

Arbeidssted vil være på vårt verksted på Tananger med arbeidstid på dagtid – mandag til fredag. 

Er dette muligheten du har ventet på? 
Send inn din CV og søknad og søk på stillingen, vi ser frem til å høre fra deg! Søknader blir behandlet fortløpende.

For spørsmål angående stillingen, kontakt Rune Skåtøy | Manager RIS Norway, +47 976 71 445, rpsk@odfjelltechnology.com.

I Odfjell Technology er vår visjon å bruke vår arv og kompetanse til å støtte det grønne skiftet, parallelt med å levere produkter av høy kvalitet innen dagens olje- og gassindustri. Vår misjon er å trygt levere tjenester og teknologi som reduserer tid, kostnader og karbonutslipp. Selskapet har over 2000 ansatte og er til stede i mer enn 20 land over hele verden. Ved å kombinere 50 års bransjeerfaring med morgendagens teknologi, utvikler våre medarbeidere løsninger for energimarkedet i endring.

Besøk www.odfjelltechnology.com for mer informasjon om hvordan Odfjell Technology investerer i grønn teknologi og de spennende prosjektene som gjennomføres innen vind, hydrogen, geotermisk boring og energioptimalisering.

Contact person: Rune Skåtøy

Contact number: +4797671445

We live our core values – creative, competent, result oriented, committed – while always being safety conscious

Odfjell Technology has five decades of experience operating worldwide, serving both offshore and onshore markets. Our integrated business model enables us to provide a comprehensive portfolio of products and services designed to create value for our clients. Our highly competent, dedicated and experienced workforce are well equipped to find solutions to the challenges of today and tomorrow. The energy transition is one of today’s greatest challenges and our vision is to use our heritage and expertise to support the industry as it transitions to new energy solutions. Our people are the pillar of our success, and we are always in the search of talent who will help us realise the opportunities ahead.