Meld deg på Ocean24 nyhetsbrev

sign up

  • Nyhetsbrev
  • Annonsere
  • Nyhetsbrev
  • Annonsere

Er du vår nye forretningsutvikler i DNB Markets?

23 juli
Stillingstittel
Forretningsutvikler
Arbeidsgiver
Neptune Energy
Type
Fast
Lokasjon
Bergen
Bransje
Energi, Finans
Stillingsfunksjon
Ledelse, Finans
Søknadsfrist
28.08.2022

DNB Markets – Forretningsstøtte og kontroll – Seksjon Kundestøtte og clearing (KSC)

Er du en nysgjerrig person med endringskraft som ønsker å bidra inn i et stort internasjonalt miljø innen finansmarkedet? DNB Markets er Norges ledende investeringsbank med et globalt fokus og en sterk posisjon i markedet.

Vi betjener kunder med en rekke finansielle tjenester og produkter. Vi er involvert i viktige strategiske og økonomiske beslutninger og transaksjoner for våre kunder, inkludert fusjoner og oppkjøp, innhenting av egenkapital og gjeldskapital og strategisk rådgivning. Vi analyserer finansiell risiko knyttet til valuta-, rente- og vareeksponering, og prøver å finne den beste måten å dempe disse risikoene. Vi har markedsledende analytikere som gir våre kunder innsikt i aksjer, kreditt, makro og råvarer. Vi hjelper også kunder med å utføre handler i de globale kapitalmarkedene.

KSC er en sentral enhet lokalisert i Bergen med ca.70 medarbeidere fordelt på seks avdelinger med ansvar for en rekke forretningsstøtte- og kontrollfunksjoner for DNB Markets’ aktiviteter globalt.

KSC har utstrakt kontakt med DNB Markets kunder, meglere og verdipapirdepot-/clearingsentraler både nasjonalt og internasjonalt.

Da en av våre Forretningsutviklere går over til en annen stilling i DNB, søker vi etter en ny medarbeider med endringskraft og interesse for finansmarkedet og fagområdet.

Arbeidsoppgaver:

Som Forretningsutvikler i KSC vil du være en pådriver for nyutvikling innenfor området Markets.

Du skal være med å drive KSC og Markets inn i fremtiden som i stor grad dreier seg om digitalisering, automatisering og robotisering av KSCs prosesser/oppgaver, hvor du følger med på utviklingen av digitale trender og løsninger.

I tillegg vil du være en naturlig deltager i prosjekter som går på tvers i KSC eller Markets for øvrig.

Du vil som medarbeider i KSC også ha en viktig rolle sammen med øvrige medarbeidere å sørge for at KSC gir kundene den beste kundeopplevelsen i henhold til DNBs strategi The Guide .

Kvalifikasjoner:

Universitets-/Høyskoleutdanning, minimum Bachelor nivå
Du har noen års arbeidserfaring, gjerne innen finansiell virksomhet
Det er viktig at du har svært gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
Erfaring fra prosjekt-/forbedringsarbeid og verdikjedeanalyse
Stillingen krever at du kan jobbe strukturert og at du er god til å bearbeide og analysere tallmateriale raskt og nøyaktig, ønskelig her med erfaring fra bruk av ulike IT-verktøy, spesielt Excel og SQL/databaser.
Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som liker å jobbe med utvikling og som i tillegg har forståelse og generell interesse for finansmarkedet og fagområdet.
Arbeidshverdagen preges av at du jobber vekselvis alene og sammen med kolleger. Vi ønsker derfor at du er initiativrik og selvstendig, men at du også er komfortabel med å samarbeide med andre og er god til å dele kunnskap.
Har fokus på kontinuerlig forbedring med god teknologiforståelse, er nysgjerrig på digitale løsninger og automatisering generelt.
Arbeidsstedet for stillingene er ved vårt kontor i Solheimsviken i Bergen.

Synes du dette høres spennende ut? Ta gjerne kontakt med Seksjonsleder Morten Jakobsen på 918 95 586 dersom du ønsker å høre mer om stillingen eller har spørsmål.

Neptune Energy is an independent oil and gas exploration and production company with a regional focus on the North Sea, North Africa and Asia Pacific.