Meld deg på Ocean24 nyhetsbrev

sign up

  • Nyhetsbrev
  • Annonsere
  • Nyhetsbrev
  • Annonsere

Commissioning Engineer P&E

10 januar
Stillingstittel
Commissioning Engineer P&E
Arbeidsgiver
Odfjell Technology
Type
Fast
Lokasjon
Stavanger
Bransje
Energi
Stillingsfunksjon
Tjenester tilknyttet olje- og gassutvinning
Søknadsfrist
31.01.2024

Er du interessert i en sentral rolle i det voksende ingeniørmiljøet i Odfjell Technology?

Odfjell Technology er vår visjon å bruke vår arv og kompetanse til å støtte det grønne skiftet, parallelt med å levere produkter av høy kvalitet innen dagens olje- og gassindustri. Vår misjon er å trygt levere tjenester og teknologi som reduserer tid, kostnader og karbonutslipp.

Odfjell Projects & Engineering er en del av Odfjell Technology som er et børsnotert selskap som tilbyr integrerte offshoreoperasjoner, brønnserviceteknologi og ingeniørløsninger. Selskapet har over 2000 ansatte og er til stede i mer enn 20 land over hele verden. Ved å kombinere 50 års bransjeerfaring med morgendagens teknologi, utvikler våre medarbeidere løsninger for energimarkedet i endring.

Odfjell Projects & Engineering opplever en økt aktivitet innen vår prosjektportefølje og ser derfor etter en engasjert og proaktiv Commissioning ingeniør. Stillingen vil være en del av avdelingen Construction & Commissioning som ledes fra Stavanger. 

Besøk www.odfjelltechnology.com for mer informasjon om hvordan Odfjell Technology investerer i grønn teknologi og de spennende prosjektene som gjennomføres innen vind, hydrogen, geotermisk boring og energioptimalisering.

Hvem er du:
Vi ser etter en person som har stort engasjement for yrket sitt og ønsker å gjøre en forskjell. Hvis du er lærevillig og samtidig villig til å bruke din erfaring og utdanning i Odfjell Projects & Engineerings interesse, kan du være den vi leter etter.

Som et nytt medlem av Odfjell-familien vil du bli oppfordret til å bruke initiativ, erfaring og ekspertise for å bidra til å levere selskapets visjon. Uansett lokasjon, forventer vi at våre ansatte representerer våre kjerneverdier ved å være kreative, kompetente, resultatorienterte og engasjerte, samtidig som de alltid er sikkerhetsbevisste. Krav til gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, med norsk og engelsk som et minimum.

Kvalifikasjoner:
– Teknisk utdanning: Søkere bør ha en bachelor- eller mastergrad innen ingeniørfag. Dette gir en solid teknisk bakgrunn som er nødvendig for å forstå og løse komplekse tekniske utfordringer i prosjektet.

– Erfaring: Selv om formell utdanning er viktig, kan praktisk erfaring i feltet kompensere for manglende formell utdanning. Dette betyr at en kandidat med lang erfaring innen commissioning, spesielt onshore eller offshore, kan være like kvalifisert for stillingen.

– Språkferdigheter: Evnen til å kommunisere effektivt på både norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig, er avgjørende gitt den internasjonale karakteren av olje- og gassprosjekter.

– Systemkunnskap: Erfaring med ferdigstillingssystemer som SAP, IFS, Procosys, og PIMS er viktig. Dette vil hjelpe med effektiv styring, rapportering og oppfølging av commissioning-aktiviteter.

Arbeidsoppgaver:
– Oppbygging av commissioning-struktur: Sammen med disiplin- og metodeingeniører, vil vedkommende være ansvarlig for å utforme og implementere en effektiv commissioning-struktur for prosjektene. Dette inkluderer å definere prosesser, prosedyrer og ressurser som er nødvendige for en vellykket ferdigstillelse.

Oppfølging offshore: Vedkommende vil ha en nøkkelrolle i å samarbeide med offshore-personell for å sikre at commissioning-aktiviteter utføres i samsvar med planen og kvalitetsstandardene.

Kommunikasjon: Daglig kommunikasjon med offshore-teamet og kundens driftsorganisasjon er avgjørende. Dette vil sikre at alle parter er oppdatert, og eventuelle problemer eller forsinkelser kan adresseres raskt.

Sikkerhet og idriftsettelse: Fokuset bør alltid være på sikkerhet. Vedkommende vil være ansvarlig for å sikre en trygg overlevering og idriftsettelse av prosjektet til kunden.

Samarbeid: Tett samarbeid med Odfjell og kundens driftsorganisasjon onshore og offshore vil bidra til å sikre at alle involverte parter arbeider mot felles mål og oppnår prosjektets suksess.

Sammenfattet, denne rollen krever en kombinasjon av teknisk kompetanse, erfaring i commissioning, og gode kommunikasjonsevner. Det er viktig å være både strategisk og hands-on, da man skal jobbe tett med både interne team og eksterne partnere for å sikre en vellykket ferdigstillelse av prosjektet.

Det må påregnes en del reising til Bergen og offshore. 

Vi kan tilby:
Odfjell-familien er grunnlagt på en kultur av respekt, selvstendighet og åpen dialog, og er kjent innen energisektoren for å rekruttere folk av høyeste standard og investere i deres kontinuerlige utvikling. Vi tilbyr muligheten til å få verdifull erfaring, sammen med konkurransedyktige betingelser, fordeler og en tilfredsstillende og motiverende arbeidsplass med fokus på kontinuerlig læring og utvikling. Våre ansatte er stolte av å jobbe for Odfjell-familien.

Interessert? Ta kontakt for mer informasjon.

Contact person: John Sanne

Contact number: +4792812656

We live our core values – creative, competent, result oriented, committed – while always being safety conscious.

Odfjell Technology has five decades of experience operating worldwide, serving both offshore and onshore markets. Our integrated business model enables us to provide a comprehensive portfolio of products and services designed to create value for our clients. Our highly competent, dedicated and experienced workforce are well equipped to find solutions to the challenges of today and tomorrow. The energy transition is one of today’s greatest challenges and our vision is to use our heritage and expertise to support the industry as it transitions to new energy solutions. Our people are the pillar of our success, and we are always in the search of talent who will help us realise the opportunities ahead.